Pravila privatnosti

INFORMACIJE O OBRADI OSOBNIH PODATAKA POSJETITELJA WEB STRANICE www.opggrosek.com

Voditelj obrade osobnih podataka:

OPG IVAN GROŠEK, Vinogradska 41d, Glogovac, Koprivnica, OIB: 49791205306

Svrha obrade vaših osobnih podataka:

Svrha obrade osobnih podataka upisanih u formularu „Kontaktirajte nas“ jest obrada osobnih podataka radi davanja odgovora na upit posjetitelja web stranice.

Pravna osnova obrade vaših osobnih podataka:

Privola.

Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni:

Osobne podatke posjetitelja web stranice koji Voditelja obrade kontaktiraju putem formulara „Kontaktirajte nas“, Voditelj obrade briše protekom roka od 30 dana od dana kako je Voditelj obrade odgovorio na upit posjetitelja web stranice.

OPG IVAN GROŠEK kao Voditelj obrade osobnih podataka ovime vas obavještava da kao ispitanik imate pravo od OPG IVAN GROŠEK zatražiti pristup vašim osobnim podacima i ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka ili ograničavanje obrade vaših osobnih podataka, zatim imate pravo na ulaganje prigovora na obradu takvih, te imate pravo na prenosivost podataka. Osim toga imate pravo na podnošenje prigovora Agenciji za zaštitu osobnih podataka ako smatrate da postoji povreda obrade vaših osobnih podataka. Kod OPG IVAN GROŠEK ne postoji automatizirano donošenje odluka, te se u odnosu na vas neće donositi odluka koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi, uključujući izradu profila, koja proizvodi pravne učinke koji se odnose na vas ili bi na vas značajno utjecali. Kao ispitanik imate pravo, u bilo kojem trenutku, povući ovu privolu za obradu osobnih podataka, koje povlačenje ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona bila povučena. Pružanje vaših osobnih podataka: ime, prezime, e-mail adresa, nužno je za slanje upita putem formulara koji se nalazi na ovoj web stranici, tako da slanje obrasca Voditelju obrade putem online formulara neće biti moguće ako ne pružite Voditelju obrade navedene osobne podatke.